Om Guldbjerg A/S

GULDBJERG

MASKINFABRIK

 

Vi arbejder med moderne teknikker og bearbejder de fleste typer af materialer. Vi tør tænke kreativt, og er stolte af vores dygtige medarbejdere. Vores mål er at blive ved med at fastholde vores position som troværdig leverandør inden for produktudvikling og produktioner af mindre serier. Læs mere om vores kompetencer.

 

Guldbjerg Maskinfabrik blev etableret i 1962, hvor der blev bearbejdet støbejernsemner og sidenhen formfremstilling til Odense- og Holmegaards Glasværker.

 

I 1993 overtog vi fabrikken, og vi har løbende udvidet vores faglige områder. Især viden om og erfaring med bearbejdning af rustfrit stål fik Guldbjerg Maskinfabrik vokseværk. Dette resulterede i nye kunder inden for levnedsmiddel- og medicinalindustrien og gav grundlag for nye samarbejder og kunder fra førende virksomheder i dansk design, især producenter af lamper og stålmøbler.

 

Med udviklingen har vi skabt rammerne om en innovativ højteknologisk arbejdsplads med i dag 15 dygtige medarbejdere. Vores topmoderne maskiner er essentielle, men grundstenen hos Guldbjerg Maskinfabrik er uden tvivl vores 100% motiverede ansatte. De er èn af årsagerne til, at vi kan levere nytænkende produktudvikling og kvalitet til tiden.

 

- Tina og Morgan Haugaard Johansen

VORES MEDARBEJDERE

- FIRMAETS HELTE

MORGAN

SANNE

TOBIAS

FLEMMING H

TINA

JAKOB

FINN

KENT

JESPER J

 TINE

CLAES

FLEMMING N

LEA

JESPER F

BIRGITTE

SIMON

MAGGIE

Hos Guldbjerg Maskinfabrik A/S er vi innovative, og vi tør mere. Vi tænker kreativt, og med den nyeste viden i branchen giver det ofte resultater, der skiller sig ud. Det sikrer det bedste resultat, når det handler om kvalitet og omkostninger.

 

Vi kan CNC-dreje, -save og -fræse i alle typer materialer, og udfører også sammensvejsning eller lodning. Vi printer plast i 3D printer, har egen tegnestue med brug af Inventor og AutoCAD og programmere i EdgeCAM og GibbsCAM.

 

Med hjælp fra vores trofaste samarbejdspartnere tilbydes arbejde med plade, stang og rør i materialerne stål, rustfrit stål, aluminium og messing. Inden for stål glasblæsning, galvanisering, forkromning, hårdtforkromning, hærdning, slibning og lakering. Rustfrit stål tilbydes som glasblæst, elektropoleret, slebet og lakeret. Aluminium kan glasblæses, anodiseres, slibes og lakeres. Messing glasblæst, slebet eller gennemsigtigt lakeret. Desuden kan der endvidere laser- og vandskæres i alle materialer.

GULDBJERG MASKINFABRIK A/S

Bredgade 83

5485 Skamby

Fyn, Denmark

tlf. 64 85 18 90

Email: info@guldbjerg.dk

 

English version.           FKM godkendt 

Copyright © All Rights Reserved