VI TØR TÆNKE KREATIVT

  - for vi ved, at vores medarbejdere er fagligt dygtige og klar til enhver udfordring

 

 

 

 

Vi er ekstra kreative og tør bare lige lidt mere end andre, når vi tilgår opgaver. Det betyder, at vi ser på nye og innovative metoder, som sikrer at alle opgaver belyses i et bredt fagligt spektra. Vi vender og drejer mulighederne og snakker med dig om, hvordan vi kan lave det bedste produkt. Det gælder både, når vi laver serieproduktioner, enkeltstående emner eller når vi udarbejder produktionsplaner i godt selskab med vores stærke samarbejdspartnere.

 

Vi elsker at udfordre standarden i vores fagfelt og når vi tør tænke kreativt, øger vi mulighederne. Det er netop det, der gør Guldbjerg Maskinfabrik A/S lidt anderledes end andre i feltet.

 

Kreativiteten og vores passion for kvalitet har også medført, at vi gennem tiden har leveret dele til dansk møbeldesign. Her iblandt dele til designstole og lamper, som i dag er en del af den danske designhistorie.

 

VORES HÅNDVÆRKERE - FIRMAETS HELTE

 Faglig udvikling, viden og højt humør er opskriften på en god arbejdsdag

 

 

 

 

Det bedste ved at abejde på Guldbjerg Maskinfabrik er, at hverdagen aldrig er kedelig. Der er altid spændende opgaver, der udvider den faglige horisont, og vores medarbejdere er altid nysgerrige og engagerede.

 

Det viser, at vi alle er interesserede i de emner, der bearbejdes på de forskellige maskiner eller stationer på fabrikken.

 

Vi startede med 2 mand, men er nu 15 stærke faglige profiler. Vi har løbende tilegnet os ny viden og erfaring i branchen.

 

Vi er stolte af vores medarbejdere. Vi har alle et tæt samarbejde og med daglig sparring mellem alle synes vi, at vi er et stærkt hold. Flere medarbejdere har været en del af Guldbjerg i mere end 15 år. Vi sætter en stor ære i, at alle vores medarbejdere har det godt, og at de er stolte af at være ansat hos os.

 

Hverdagen er hos os præget af spændende arbejde, faglig indsigt og smil. Vi krydrer arbejdstimerne med vittigheder hist og her. Især i frokostpausen, hvor vi samles omkring vores gode madordning.

MODERNE MASKINPARK

Højteknologisk maskinfabrik med top moderne maskinpark

 

 

 

 

Guldbjerg Maskinfabrik rummer i dag en højteknologisk maskinpark med maskiner, der bearbejder langt de fleste typer af materiale.

Det gør os leveringsdygtige på mange områder, og det er en af grundene til, at vi er en interessant leverandør for flere typer af virksomheder. Gennem tiden har vi sat fokus på bl.a. rustfrit stål og det har de seneste år resulteret i nye kunder indenfor levnedsmiddel, medicinalindustri samt komponenter til designmøbler og -lamper.

 

Vi udfører bl.a. CNC-drejning og -fræsning, klip og buk, svejsning af alm. stål, rustfrit stål og aluminium, valsning af mindre dimensioner, lodning i messing og 3D print i plast. Vi programmerer selv vores maskiner via EdgeCam og GibbsCam og har egen tegnestue, hvor vi tegner og illustrerer i AutoCAD og Inventor.

 

I samarbejde med vores trofaste samarbejdspartnere, kan vi løse langt de fleste opgaver. Heriblandt opgaver der kræver laserskæring af plader og rør, vandstråleskæring af plader, rørbukning, slibning og polering samt overfladebehandling med lakeringspulver - både våd lak og klar lak. Har du ønsker om produktion af emner med forkromning, også hård forkromning, elektropolering og glasblæsning af rustfrit stål, galvanisering med varm og el galvanisering eller anodisering af aluminium i mange farver, er vi også dem, du skal have fat i.

 

Vi er REACH og ROHS godkendt.