GULDBJERG

MASKINFABRIK

 

Vi arbejder med moderne teknikker og bearbejder de fleste typer af materialer. Vi tør tænke kreativt, og er stolte af vores dygtige medarbejdere. Vores mål er at blive ved med at fastholde vores position som troværdig leverandør inden for produktudvikling og produktioner af mindre serier. Læs mere om vores kompetencer.

 

Guldbjerg Maskinfabrik blev etableret i 1962, hvor der blev bearbejdet støbejernsemner og sidenhen formfremstilling til Odense- og Holmegaards Glasværker.

 

I 1993 overtog vi fabrikken, og vi har løbende udvidet vores faglige områder. Især viden om og erfaring med bearbejdning af rustfrit stål fik Guldbjerg Maskinfabrik vokseværk. Dette resulterede i nye kunder inden for levnedsmiddel- og medicinalindustrien og gav grundlag for nye samarbejder og kunder fra førende virksomheder i dansk design, især producenter af lamper og stålmøbler.

 

Med udviklingen har vi skabt rammerne om en innovativ højteknologisk arbejdsplads med i dag 15 dygtige medarbejdere. Vores topmoderne maskiner er essentielle, men grundstenen hos Guldbjerg Maskinfabrik er uden tvivl vores 100% motiverede ansatte. De er èn af årsagerne til, at vi kan levere nytænkende produktudvikling og kvalitet til tiden.

 

- Tina og Morgan Haugaard Johansen

MORGAN

Ansvarlig for produktion

TINA

Ansvarlig for bogholderi